نوشته شده توسط : کنکور نویس
معلمان مقطع ابتدایی، مسئولیت آموزش دانشآموزان پایۀ اول تا ششم دبستان را بر عهده دارند. این گروه از معلمان باید توانایی تدریس همۀ دروس این مقطع شامل ریاضی، علوم تجربی، قرآن، فارسی، نگارش (تمام پایهها)، هدیههای آسمانی (از پایۀ دوم به بعد) و مطالعات اجتماعی (از پایۀ سوم به بعد) را داشته باشند. علاوه بر این، برای استخدام معلم تحت عنوان آموزگار ابتدایی، لازم است که در زمینۀ روش تدریس، روانشناسی تربیتی و ارتباط با کودکان، اطلاعات و دانش کافی داشته باشید. اما میزان مهارت شما در این حوزهها از چه طریقی سنجیده میشود؟ به چه روش و شرایط معلم ابتدایی شدن اقدام کنید؟ در ادامۀ مقاله قصد داریم به این سؤالات پاسخ دهیم. روشهای ورود به شغل آموزگاری دورۀ ابتداییبرای اینکه به عنوان معلم مقطع ابتدایی وارد آموزش و پرورش شوید، میتوانید با یکی از سه روش زیر اقدام کنید:
هر یک از این روشها شرایط خاص خود را دارد که در ادامۀ مقاله به بررسی همۀ این موارد خواهیم پرداخت. شرایط معلم ابتدایی شدن از طریق دانشگاه فرهنگیانبرای استخدام به عنوان معلم ابتدایی، اولین و مطمئنترین مسیری که وجود دارد قبولی در دانشگاه فرهنگیان و رشتۀ تربیت معلم است. البته به دلیل مزایایی که دانشگاه فرهنگیان به دانشجویان خود ارائه میدهد، رقابت برای ورود به این دانشگاه بسیار فشرده است و قبولی در این آزمون نیاز به تلاش زیادی دارد. اگه از طریق کنکور سراسری برای معلمی اقدام می کنین باید بدونین که فقط دانشگاه تربیت معلم ، فرهنگیان و شهید رجایی این حرفه رو آموزش میدن . شرایط دبیر شدن از طریق کنکور به این شکله که بعد از قبولی در دانگشاه فرهنگیان و گذروندن 4 سال آموزشی می تونین فعالیت خودتون رو شروع کنین . از جمله شرایطی که معلم باید داشته باشه تا بتونه در کنکور سراسری دانشگاه فرهنگیان و شغل معلمی رو انتخاب کنه داشتن سلامت جسمی و روانی و آمادگی روحی برای اجرای نقش معلمیه ، یک معلم باید ظاهر آراسته و بیان شیوا داشته باشه و از اون جایی که معلم ها با کودکان در ارتباط هستن باید از نظر سلامت روحی وضعیت مناسبی داشته باشه . بعد از اینکه این موارد بررسی شد و فرد شرایط لازم برای انتخاب رشته معلمی رو به دست آورد اون زمانه که شرایط معلم شدن رو داره. رشته آموزش ابتدایی با بیشترین ظرفیت پذیرش در دانشگاه فرهنگیان ارائه می شود که در گروه علوم انسانی بیش از سایر گروه ها ظرفیت دارد. برای ورود به این رشته ، ضمن داشتن مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی ، می بایست واجد شرایط زیر نیز باشید :
احتمالا این را هم بپسندید دریافت شماره پرونده و داوطلبی آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1401
برای اطلاع از شرایط معلمی در سایر پایه ها میتوانید این مقاله ما را مطالعه بفرمایید : شرایط جدید معلم شدن لیست رشته های دانشگاه فرهنگیانلیست رشته های دانشگاه فرهنگیان در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری توسط سازمان سنجش منتشر می شود و انتخاب رشته این دانشگاه همزمان با انتخاب رشته کنکور سراسری است. پس از آنکه تمام شرایط را دارا باشید و تراز بالای 6500 را نیز کسب کنید ، به صورت چند برابر ظرفیت برای مصاحبه دعوت خواهید شد که لازم است در این مرحله نیز نمره قابل قبولی را نیز کسب کنید تا گزینش شما قطعی شود. اسامی رشته های این دانشگاه به شرح زیر می باشند :
خب پس علاوه بر این مسائلی که معرفی شد ، داوطلبا باید شرایط علمی لازم رو برای انتخاب این رشته در کنکور سراسری داشته باشن که در ادامه این شرایط رو گفتیم .
بومی بودن در این روش ملاکه و مصاحبه اختصاصی هم خیلی مهمه . توی این مصاحبه باید صلاحیت های عمومی خودشون رو اثبات کنن . چون داوطلبا بعد از داشتن شرایط لازم و شرکت در کنکور باید بتونن فرایند مصاحبه دانشگاه فرهنگیان رو هم با موفقیت بگذرونن .
:: برچسبها: معلمی، شغل معلمی , :: بازدید از این مطلب : 616 نوشته شده توسط : کنکور نویس
وقت زیادی را برای ورزش صرف کرده اید و در کوتاه مدت نتیجه کمی از آن گرفته اید؟ دنبال لاغری سریع هستید؟ تحمل گرسنگی و رژیم سخت را ندارید؟ می خواهید تناسب اندام داشته باشید و با اعتماد به نفس و ظاهری شیک وارد هر مجلس و مهمانی شوید؟ لاغری یک روزه رویا نیست و با علم پزشکی امروزه همه چیز میسر شده است. لیپوماتیک یک جراحی برای رسیدن به تناسب اندام دلخواهتان است که در این مطلب به طور کامل در مورد اگر از جراحی می ترسید و از عوارض آن وحشت دارید نگران نباشید چراکه روشی که به شما معرفی کرده ایم یک روش با عوارض بسیار کم است. منتظر نباشید و به خواندن ادامه دهید در صورتی که سوالی داشتید ما شما را راهنمایی خواهیم کرد. و شماره تلفن دکتر پیکر تراشی را در اختیارتان میگذاریم. تعریفی از لیپوماتیکلیپوماتیک یک نوع عمل زیبایی برای تناسب اندام و خلاص شدن از چربی ها در اندام های شکمی است. انجام این عمل به صورت سرپایی است و نیازی به بی هوشی ندارد. طبق تجربه کسانی که این عمل را انجام داده اند، کاهش سایز به مدت طولانی ادامه دارد و سلولیت نیز از بین می رود. در این عمل مقدار زیادی چربی از بدن بدون درد و خونریزی خارج می شود. ریکاوری پس از انجام این عمل بسته به شرایط فرد بین 3 الی 7 روز متغییر است. روش انجام پیکرتراشیدر کشور ما به دلیل تبلیغات نامناسب تصور می شود که عمل پیکر تراشی نوعی روش جراحی مجزا است. پیکرتراشی به مجموعه ای از جدیدترین روش های جراحی برای خارج کردن چربی ها و فرم دهی به بدن اطلاق می شود. انتخاب روش پیکر تراشی بر اساس شرایط بیمار، مقدار ذخایر چربی و مهارت جراح صورت می گیرد. تمامی این روش را با یک هدف انجام میشود، اما در نحوه انجام آنها و تجهیزات مورد استفاده تفاوت هایی وجود دارد. پیکر تراشی بدن با استفاده از روش هایی همچون لیپوماتیک، لیپوساکشن کلاسیک، لیپولیز و سایر روش ها انجام می شود. در تمامی این روش ها با استفاده از دستگاه های مخصوص چربی های ذخیره شده تخریب و از بدن خارج می شود. در برخی از این روش ها چربی کاملاً تخریب شده و در برخی دیگر بدون آسیب دیدگی خارج میشود، به گونه ای که پس از استخراج می توان از این چربی ها برای تزریق به دیگر نقاط بدن استفاده کرد. در چه شرایطی نیاز به انجام پیکر تراشی است؟شاید با خودتان بگویید راه دیگری مانند رژیم غذایی و ورزش برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد؛ ولی این راه علاوه بر زمانبر بودن، در بسیاری موارد امکان اجرای آن وجود ندارد. در موارد زیر نیاز به انجام پیکرتراشی حس میشود:
رژیم و ورزش همچنان پرطرفدارترین روشها برای لاغری و از بین بردن چربیهای بدن محسوب میشوند؛ اما برای نتیجه گرفتن از این روشهای آهسته باید بسیار صبور باشید، بعلاوه ورزش و رژیم لاغری همواره موثر نیستند، به خصوص اگر چربی فراوانی در بدنتان انباشته شده باشد. از طرفی ورزش دادن بعضی بخشهای بدن تقریباً غیرممکن است. در نتیجه ورزش همواره کارساز نیست. بنابراین اگر ورزش و رژیم لاغری را امتحان کردهاید، اما به نتیجه دلخواهتان نرسیدهاید، میتوانید از روشهای مختلف پیکرتراشی برای رسیدن به اندام ایده آل خود استفاده کنید.
در بعضی شرایط افراد، به دلیل داشتن بیماری، اجازه ورزش کردن را ندارند و در نتیجه فقط میتوانند از طریق پیکرتراشی مشکل خود را حل کنند. پیکر تراشی چیست و چه عوارضی دارد؟پیکر تراشی یک روش برای حذف چربیهای موضعی بدن است. این کار بدون اینکه به بافت و عروق و اعصاب ناحیه دارای چربی آسیبی برساند انجام میشود. با استفاده از این روش بیمار در مدت زمان کوتاهی، میتواند به فرم بدنی دلخواه خود برسد. در واقع به انواع روشهای تهاجمی و غیر تهاجمی که به وسیلهی آنها میتوان قسمتهای مختلف بدن را لاغر کرد و به شکل دلخواه درآورد؛ پیکرتراشی گفته میشود.
انواع روشهای پیکر تراشیبرای پیکر تراشی روشهای گوناگونی وجود دارد؛ که در اینجا به بررسی آنها، مزایا و معایب هر یک و عوارضی که ممکن است هر کدام برای فرد ایجاد کند، میپردازیم. پیکر تراشی به روش لیپوماتیکبرای پیکر تراشی به این شیوه از دستگاهی با همین نام که از یک میله فلزی تشکیل شده است؛ استفاده میشود. در تکنیک لیپوماتیک نیازی به برش ناحیهی مورد نظر نیست و با ایجاد سوراخ در ناحیهی تحت درمان میلهای وارد میکنند. این دستگاه توانایی این را دارد، که چربیهای اضافی بدن را به تکههای کوچکتر تجزیه کند و با کمک ساکشن از بدن خارج کند. دستگاه لیپوماتیک، دقت خیلی پایینی نسبت به سایر دستگاههای پیکرتراشی مثل بادی جت و اولترازد دارد. به همین خاطر نتیجه آن کاملا به مهارت و تجربه پزشک برمیگردد. همچنین به خاطر ضربات کوچکی که به بافت پوست وارد میشود، امکان لیفت پوست در آینده وجود ندارد. پیکر تراشی به روش لیپوستاین تکنیک، نسل جدیدی از روش لیپوماتیک است؛ که این امکان را به وجود میآورد تا سلولهای چربی از بافت جدا شوند و این موضوع، احتمال گلوله گلوله شدن چربیها در زیر پوست به صفر برسد و در نتیجه سبب میشود، ناهمواری اتفاق نیفتد. لیپوست همچنین جزء روشهای ایمن در لاغری میباشد. پیکر تراشی به روش لیپوساکشندر این تکنیک، ابتدا یک برش کوچک در محل مورد نظر ایجاد میشود و چربیها توسط کانالی که به دستگاه مکش وصل است، تخلیه میشوند. از تفاوتهای این روش با دو شیوه قبلی این است که چربیهای خارج شده از بدن در این شیوه قابل استفاده نیست. چرا که چربیهای اضافی در این روش توسط حرارت سوزانده شده و از بدن مکش میشود. این تکنیک بسیار موثر است؛ ولی در عین حال دوره نقاهت بیشتری در حدود ۶ هفته دارد. از عوارض این عمل لاغری میتوان به تورم، کبودی و تا حدودی درد اشاره کرد. پیکر تراشی به روش ابدومینوپلاستیدر این روش علاوه بر خارج کردن چربی از بدن، چین و چروک پوست هم از بین میرود. این روش برای افرادی مناسب است؛ که چربی بدن بسیار زیاد است؛ به طوری که دچار افتادگی شده است. در ابدومینوپلاستی، چربی و پوست اضافه زیر شکم، برش داده میشود و سپس از محلی بالاتر از شکم (بالای ناف)، پوست شکم به سمت پایین پیوند زده میشود. خط برشی که در اثر این عمل ایجاد میشود نیز به مرور زمان محو میشود. اما برای از بین بردن کامل جای بخیه میتوانید از میکرونیدلینگ به همراه مزوتراپی کمک بگیرید. از این روش میتوان برای لیفت ران و لیفت بازو نیز استفاده کرد. :: برچسبها: اضافه وزن , :: بازدید از این مطلب : 576 نوشته شده توسط : کنکور نویس
لیزر مو برای از بین بردن موهای زائد چیست؟لیزر موهای زائد روشی برای از بین بردن موهای زائد بدن شما است. این روش غیرتهاجمی است، به این معنی که نیازی به بریدگی در پوست شما ندارد. افراد ممکن است این درمان را در هر قسمت از بدن خود دریافت کنند، اما رایجترین نواحی عبارتاند از:
لیزر موهای زائد چگونه کار میکند؟لیزر موهای بدن بر اساس فرآیندی به نام فتوترمولیز انتخابی انجام میشود. به این صورت که گرمای لیزر سلولهایی را که رنگدانه زیادی دارند از بین میبرد. ازآنجاییکه موهای تیره رنگدانه زیادی دارند، هنگام تابش امواج لیزر بیشترین گرما را جذب میکنند. گرمایی که از این طریق به فولیکولهای مو تزریق میشود آنها را از بین میبرد، بنابراین مو نمیتواند مانند قبل رشد کند. یک فولیکول مو باید در مرحله آناژن یا رشد خود باشد تا لیزر بتواند به این شکل عمل کند. به همین دلیل است که برای انجام کامل درمان لیزر مو برای قسمتهای مختلف، بسته به میزان سطح و مشخصات موها به جلسات متعددی برای لیزر موهای بدن نیاز است. معمولاً قسمتهای کوچک مانند لیزر موهای صورت به وقت و تعداد جلسات کمتری نسبت به قسمتهای بزرگتر مانند کمر یا پاها نیاز دارد. اینکه شما دقیقاً به چه تعداد جلسه برای انجام کامل لیزر موهای بدن نیاز دارید را متخصص شما در جلسه مشاوره مشخص میکند. چرا لیزر بهترین روش شناخته شده است؟در حقیقت هنگامی که موضوع برداشتن موهای صورت و بدن به میان میآید، روشهای مختلفی برای این کار وجود دارد. شما میتوانید همه این روشها را امتحان کنید اما در نهایت پس از چند روز موها دوباره رشد خواهند کرد و معمولاً با خارش و گاهی زخم همراه هستند. پرتوی لیزر با دقتی که دارد بر روی سلولهای رنگدانه مو تمرکز میکند و آنها را از یکدیگر تشخیص میدهد. هنگامی که ملانین در مو شناسایی میشود و مورد هدف قرار میگیرد، لیزر موهای زائد تمام ساقه و ریشه مو را میسوزاند. لیزر موهای زائد چگونه عمل می کند؟لیزر در واقع پرتوهای نور تکفام شده هستند که روی طول موج دلخواه ما برای مقاصد خاص تنظیم می شوند و بنا به نیاز ما می توانند اثرات متعددی در ناحیه مورد نظر داشته باشند. ریشه موجود در هر تار مو رنگدانه ای به نام ملانین دارد که هنگام رویش مو فعال شده و همه بدنه تار مو را به رنگ تیره (سیاه، قهوه ای روشن و تیره یا بلوند) در می آورد. لیزر موهای زائد روی ملانین های موجود در ریشه مو متمرکز شده و روی آن ناحیه اثر می کند و نهایتا منجر به نابود شدن ریشه مو می گردد. بنابراین هرچه موی فرد تیره تر و ضخیم تر باشد لیزر اثر بهتری بر روی آن خواهد داشت. از طرفی به علت وجود ملانین در خود پوست، روشن بودن پوست باعث می شود لیزر بر روی خود پوست اثر نکرده و منجر به سوختگی پوست نشود، لذا افراد با پوست های روشن و موی ضخیم و تیره بهترین کاندید لیزر موهای زائد می باشند. انواع طول موج های لیزر موهای زائددستگاههای لیزر موهای زائد اصولا دارای 3 طول موج هستند. 755 نانومتر یا الکساندرایت، 800نانومتر یا دایود و 1064 نانومتر یا ND-YAG 1. لیزر الکساندرایت: مناسب برای پوستهای روشن و معمولی 2. سیستم لیزر دایود: مناسب برای پوست های معمولی رو به تیره جذب این طول موج در ملانین تاحدی کمتر از لیزرهای الکساندریت و بیشتر از Nd-YAG و IPL ها می باشد. 3. لیزرهایND-YAG برای پوست های تیره و برنز شده، ایمنتر و موثرتر است. لیزر موهای زائد روندی پزشکی می باشد که در این روش از یک اشعه نوری استفاده می شود، تا موهای زائد بدن را از بین ببرند. مو زائد به طور معمول ضخیم می باشد و در نواحی مختلفی هم چون سینه، چانه، گلو و … رشد می کند. توصیه می شود افرادی که مشکلات هورمونی دارند، قبل از این که به سراغ لیزر موهای زائد بروند، مشکلات هورمونی خود را برطرف کنند، زیرا مشکلات هورمونی می تواند باعث شود که مو زائد در قسمت های مختلف بدن که قبلا در آن ناحیه مو زائد رشد نمی کرده، مو رشد کند که باید برای درمان این مشکل به بهترین دکتر زنان و یا به دکتر غدد مراجعه کنید، تا پزشک مورد نظر با تجویز دارو می تواند مشکلات هورمونی شما را کنترل و درمان کند. افرادی که لیزر موهای زائد انجام می دهند، به مرور زمان موهای بدن آن ها نازک می شود و کم کم از بین می رود. برای کاهش عوارض لیزر چه باید کرددر کنار پمادها و بی حس کننده ها که به کاهش درد درمان کمک می کنند ، می توان برای کاهش و پیشگیری از عوارض لیزر موهای بدن از روش های مختلف برای سرد کردن ناحیه لیزر شده استفاده کرد. این راه حل ها مانند استفاده از ژل سرد ، هوای سرد ، اسپری سرد کننده می توان بهره مند شد. نکاتی که قبل از لیزر باید رعایت کنید
:: برچسبها: لیزر، لیزر صورت ، لیزر دست و پا , :: بازدید از این مطلب : 700 نوشته شده توسط : کنکور نویس
تغییرات حاصل از انجام هایفوتراپی بلافاصله پس از انجام آن قابل مشاهده است ، ولی تاثیر نهایی آن پس از سه ماه حاصل می شود . این روش درمان برای افراد 30 تا 75 سال که دچار افتادگی و شل شدن پوست شده اند مناسب است . هایفوتراپی در شهر رشت در کاهش سرعت پیری پوست موثر است ، به همین دلیل افراد بالای 25 سال نیز می توانند از این روش برای پیشگیری از پیری پوست استفاده کنند . تاثیر هایفوتراپی بر روی افراد با سن پایین تر بیشتر است . کاربرد هایفوتراپی- کاهش چین و چروک پوست مزایا هایفوتراپی چیستشیوه هایفودرمانی یکی از پیشرفتهترین روشهای بدون جراحی یا غیرتهاجمی لیفت پوست صورت میباشد و مزایای بسیاری دارد. برخی از فواید هایفوتراپی عبارتاند از:
:: برچسبها: هایفو، مرکز هایفو تراپی , :: بازدید از این مطلب : 609 |
|
آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|